Ultimate magazine theme for WordPress.

New KCPE 2022 November Time Table and Timings of Examination Papers

New KCPE 2022 November Time Table and Timings of Examination Papers
0

New KCPE 2022 November Time Table and Timings of Examination Papers

New KCPE 2022 November Time Table and Timings of Examination Papers

2022 KCPE Time Table; Knec Revised KCPE Time Table

Click Here to download the revised version of the 2022 KCPE time Table.

The Kenya National Examinations Council was recently forced to revise the 2022 Kenya Certificate of Primary Education KCPE timetable by pushing it forward by two weeks to enable candidates complete their syllabus and adequately revise for their tests.

The 2022 KCPE national tests have henceforth been scheduled to commence on Monday November 28, 2022 after thorough preparations on Friday November 25, 2022.

DAYS, DATES, SESSIONS AND DURATION OF 2022 KCPE EXAMINATION PAPERS

FRIDAY
25.11.2022
REHEARSAL DAY

DAY 1
MONDAY
28.11.2022
8.30 am − 10.30 am- Mathematics 2 hours

8.30 am − 10.30 am
Mathematics (Large Print) 2 hours

8.30 am – 11.00 am
Mathematics (Braille)
2 hours 30 minutes

11.00 am – 11.30 am
BREAK
30 minutes

11.30 am − 1.10 pm
English Section A − Language
1 hour 40 minutes
11.30 am − 1.10 pm

English Section A − Language (Large Print)
1 hour 40 minutes
11.30 am − 1.30 pm

English Section A− Language (Hearing Impaired) 2 hours
11.30 am − 1.40 pm

English Section A – Language (Braille)
2 hours 10 minutes
1.40 pm – 2.30pm
BREAK
50 minutes
2.30 pm − 3.10 pm

English Section B − Composition
40 minutes
2.30 pm − 3.10 pm

English Section B – Composition (Large Print)
40 minutes
2.30 pm – 3.20 pm

English Section B −Composition (Hearing
Impaired)
50 minutes
2.30 pm – 3.20 pm

English Section B – Composition (Braille)
50 minutes
2.3
DAY 2
TUESDAY
29.11.2022
8.30 am – 10.10 am
Science
1 hour 40 minutes
8.30 am – 10.10 am

Science (Large Print)
1 hour 40 minutes
8.30 am – 10.40 am

Science Braille
2 hours 10 minutes
10.40 am – 11.10 am
BREAK
30 minutes
11.10 am – 12.50 pm

Kiswahili Lugha
1 hour 40 minutes
11.10 am – 12.50 pm

Kiswahili Lugha (Large Print)
1 hour 40 minutes
11.10 am – 12.50 pm

Kenyan Sign Language – Section A
1 hour 40 minutes
11.10 am – 1.20 pm

Kiswahili Lugha (Braille)
2 hours 10 minutes
1.20 pm – 2.10 pm
BREAK
50 minutes
2.10 pm – 2.50 pm

Kiswahili Insha
40 minutes
2.10 pm – 2.50 pm

Kiswahili Insha (Large Print)
40 minutes
2.10 pm – 2.50 pm

Kenyan Sign Language Section B Composition
40 minutes
2.10 pm – 3.00 pm

Kiswahili Insha (Braille)
50 minutes

DAY 3
WEDNESDAY
30.11.2022
8.30 am – 10.45 am
Social Studies and R.E
2 hours 15 minutes
8.30 am – 10.45 am

Social Studies and R.E (Large Print)
2 hours 15 minutes
8.30 am – 11.15 am

Social Studies and R.E (Braille)
2 hours 45 minutes

Enter Your Mail Address

Leave A Reply

Your email address will not be published.